MARIA       GENERAL       IMPEX     S.R.L.    
contabilitate, gestiune, salarizare, imobilizari, consultanta fiscala, management financiar-contabil
English Version
 


 
curs valutar
link-uri utile
B.N.R.
Ministerul Finantelor
Revista Capital
C.N.P.A.S.
A.N.O.F.M.
C.N.A.S

    free download   

site analizat de:    
Maria General Impex s.r.l.


Misiunea noastra este de a oferi incredere clientilor. Maria General Impex S.R.L., prin personalul sau, ofera un pachet de servicii la un inalt grad de profesionalism. Bazandu-ne pe experienta acumulata si pregatirea continua, am reusit sa informam clientul la timp si in mod correct despre modificarile legislative. Informatiile care circula in ambele sensuri intre clienti si noi, sunt confidentiale, acestea fiind garantate contractual.
Reinventeaza-ti afacerea !


 

Grupul de lucru care va sta la dispozitie, va ofera in cel mai scurt timp posibil cele mai bune variante de aplicare a legislatiei tinand cont de domeniul dumneavoastra de activitate.  

Exista tendinta de externalizarea a anumitor servicii. Printre acestea se numara si serviciul de contabilitate si serviciile conexe acesteia. Prin acest lucru ne aliniem practicilor si standardelor europene. Puteti beneficia de serviciile noastre atat pe perioade nedeterminate de timp cat si determinate.  

Cu ajutorul nostru poti economisi bani, intrucat taxele pe care le suporta o societate pentru un angajat sunt foarte mari. Totdeauna te ajutam sa beneficiezi de mai multa obiectivitate in analiza documentelor pe care ni le prezinti.

S.C. MARIA GENERAL IMPEX S.R.L.
Sediul social: Bucuresti, str. Venus, nr.18, sector 5, cod postal 051459
Sediul administrativ: Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu, nr.57, bl. T4, sc.A, et.3, ap.8, interfon 8C sector 5, cod postal 050882
Tel: +4-021-411.38.84, Mobil: +4-0722.222.074;
Fax: +4-021-411.04.13, E-mail:office@mariageneral.ro
          
pagina principala        prezentare        servicii        utile legislatie        formulare utile        programe utile        dictionar        intrebari frecvente        harta site        contact           Copyright © 2005 Maria General Impex. Toate drepturile rezervate.